Porsche GT2 vs. GT3


Porsche GT2 vs. GT3

GT2 kunder GT3 kjo do te thote Turbo vs. Sauger, serikisht PDK ne vend te nderruesit manual, 700 kuajfuqi ne vend te 500 kuajfuqive dhe 750 newtonmetra ne vend te 460 newtonmetrave.

Porsche GT2 RS do te dale ne treg ne vjesht te ketij viti dhe do kete nje cmim prej 260.000 Euro. Kjo makine do te jete e limituar ne 1000 eksemplar. E re tek kjo seri do te jete Paketa Weissach.

Shpërndaje:

Veturat në shitje