Aston Martin 2020 rival i Ferrari


Aston Martin 2020 rival i Ferrari

Nen direksionin e udheheqesit Andy Palmer do te prodhohet modeli i ri i Aston Martin me emrin Valkyrie. Kjo makine eshte e disignuar bashke me Red Bull Racing dhe pritet qe te dale ne treg ne vitin 2019.

Pasi te dale ne treg modeli Valkyrie Palmer ka konfirmuar qe do te dale nje model tjeter qe do te rivalizohet me top-modelin e Ferrari model 488GTB ne vitin 2020.

 

Shpërndaje: