Foto te para te KIA Stonic


Foto te para te KIA Stonic

Kia ka approvuar emrin Stonic per SUV te ri qe do te dale. Pervec emrit kane arritur edhe foto Teaser te para. Fotot tregojne nje furiostrade te gjere dhe me kulm te ulet. 

KIA premton se Stonic do te kete me shume mundesi individualisimi se sa cdo marke tjeter e makinave.

Shpërndaje: