BRABUS Crash!


BRABUS Crash!

Nje Mercedes Benz G500 4x4² i modifikuar nga Brabus i cili ka nje cmim prej rreth 300.000 Euro ka bere aksident ne Londer ku nuk eshte ndalur ne semaforin e kuq dhe pastaj me gomen e pare i ka hipur nje Toyota Prius dhe eshte rrotuluar disa here nga shpejtesia e madhe.

Makine nuk ka qene ne gjendje qe te vazhdoje rrugen keshtu qe eshte dashur policia ta terheqi, ndersa Toyota Prius ka ecur prape me force te vete pas aksidentit.

 

 

Shpërndaje:

Veturat në shitje