Richard Hammond Crash ne Rimac!


Richard Hammond Crash ne Rimac!

Richard Hammond ka bere nje aksident gjate berjes se sezonit te dyte te "Grand Tour" ne zvicerr me makinen e quajtur Rimac Concept One.

Makina Rimac Concept One ka 1088 kuajfuqi dhe ka nje cmim prej rreth 2 milion Euro.

Shpërndaje: