Elektro-Coupé nga Skoda!


Elektro-Coupé nga Skoda!

Motra çeke e VW me emrin Skoda ka planifikuar nje makine te re elektrike e cila do te mund te beje 500 kilometra me vetem nje karikim.

Kjo makine me shume mundesi do te dale ne treg ne vitin 2021 dhe do kete nje cmim nen 30.000 Euro.

Shpërndaje:

Veturat në shitje