Volkswagen Polo Gjeneracioni 6-te!


Volkswagen Polo Gjeneracioni 6-te!

Pak dite para premieres se Volkswagen Polo 2017 me 16 Qershor kane arritur fotot e para te cilat na tregojne dukjen e pare te Polo. Polo i ri do te kete disa lloje te motorrizimeve si per shembull nje motorr 1.6 litersh diesel dhe 2.0 litersh benzin GTI.

Kjo makine me motorrin 1.6 do te kete rreth 115 kuajfuqi dhe 200 newtonmetra.

Shpërndaje: