BRABUS G850!


BRABUS G850!

Brabus G850 eshte nga natyra nje G 63 AMG me 550 kuajfuqi dhe nje motorr 5.5 litersh. BRABUS i ka dhene kesaj makine 850 kuajfuqi pra 300 me shume se serikisht nga AMG dhe 1450 newtonmter. 

BRABUS i jep kesaj makine jo vetem fuqi ekstra por edhe modifikime te ndryshme si spojlera dhe pjese te ndryshme nga karboni si dhe interier te ri.

 

Shpërndaje: