Lexus Rc 200t 2017


Lexus Rc 200t 2017

A nuk eshte kjo makine e mrekullueshme? Kjo makine duket sikur nje vizatim cartoon i nje Coupé. Makina eshte e gjere, e ulet dhe me pelqen se si dalin panelet kryesore ne pah. 

Lexus RC 200t ka nje motorr 2.0 litersh 4 cilindrik i cili prodhon 241 kuajfuqi, por ky motorrizim nuk duket se pershtatet me kete design te eger.

Shpërndaje: