M5 duke u djegur vozit!


M5 duke u djegur vozit!

Ne qytetin rus Perm ka shpetuar nje BMW M5 F10 per pak nga nje djegje te plote. Videokamera e nje motociklisti ka filmuar se si M5-ja ne semafor ishte duke u djegur dhe shoferi nuk e kishte vene re hic. Pasi motociklisti kishte informuar shoferin e M5 ai nuk ishte ndalur por i kishte dhene gaz nje goxha cope dhe ishte ndalur ku erdhi papritmas nje shpetimtar me nje zjarrfikes dhe e fiku zjarrin perpara se zjarri kishte mundur ta shkrije makinen.

Shpërndaje: