Ja perse nuk duheni me ec me makine me pak benzine ne rezervar!


Ja perse nuk duheni me ec me makine me pak benzine ne rezervar!

Ndonjehere ne mundohemi qe te bejme sa me shume kilometra me nje rezervar, por nuk duhet bere. Video qe do te shihet me poshte do te tregoje brendinen e pompes se benzinit.

Pompa e benizinit e çon benzinin nga razervari tek motorri dhe e ben ate te eci, por kjo pompe ka nje tendence qe te lere ne mes te rruges, sidomos kur jemi nuke ngasur me benzin pak ne rezervar.

Shpërndaje: