Jaguar F-Pace 2017!


Jaguar F-Pace 2017!

 Jaguar F-Peace do te vije ne fund te 2017-es. Furiostrada e re nga Jaguar ka premieren me 13.korrik.2017. Foto e pare Teaser tregon se Jaguar i ka mbetur besnik linjes se designit te deritashme.

Makina do te kete dy lloje te motorrizimeve pra Diesel dhe Benzin. Makina ne modelin baze do te kushtoje 35.000 Euro qe do te thote se eshte me e shtrenjte se kundershtaret Audi Q3, BMW X1 dhe Mercedes GLA.

Shpërndaje: