Audi A8 2018 - vetura më high-tech deri tani


Audi A8 2018 - vetura më high-tech deri tani

Marka e njohur e veturave Audi thot se Audi A8 2018 është teknologjikisht vetura më e avancuar në llojin e saj.

Interiori i shkëlqyer, auto parkingu, parkingu dhe komandimi përmes aplikacionit mobil, vozitja pa pilot etj janë vetëm disa nga karakteristikat e mahnitëshme të kësaj veture. Për më shumë, shikoni videon më poshtë.

Shpërndaje:

Veturat në shitje