Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50: Shkëlqim, stil dhe thjeshtë i papërmbajtshem


Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50: Shkëlqim, stil dhe thjeshtë i papërmbajtshem

Menjëherë pas premierës botërore të AMG GT R, marka e makinave sportive Affalterbach paraqet edhe dy variante emocionuese te veturës sportive me dy ulëse. Krahas AMG GT Roadster, AMG GT C Roadster rrit portofolin me një variant të modelit krejtësisht të ri.

Rezultati: një eksperiencë shumë dinamike lëvizëse në një ambient shumë ekskluziv, së bashku me ndjenjën e pastër të rrugës ", thotë Tobias Moers, shefi i Mercedes-AMG GmbH

Specifikimet teknik: Konsumimi ne rruge te kombinuara: 11.4 l/100km

Shpërndaje: