Në këtë video reklamë Golf GTI tregon se si mund të ndalën kriminelët


Në këtë video reklamë Golf GTI tregon se si mund të ndalën kriminelët

Ndoshta nuk na ka rënë në sy, mirëpo veturat moderne kanë disa karateristika dhe funksionalitete që janë të ngjashme me ato në filmat e James Bond. Kësaj radhe nuk është BMW, mirëpo është një reklamë për VW Golf GTI që është realizuar në Francë.

Shihni videon më poshtë:

Shpërndaje:

Veturat në shitje