Si duhet ta postojmë një veturë që të shitet sa më shpejtë?


Si duhet ta postojmë një veturë që të shitet sa më shpejtë?

Të gjithë kur vendosim ta shesim veturën, brengosemi se për sa kohë mund ta shesim atë.

Natyrisht që shitja sa më e shpejtë e ka një proces që duhet ndjekur, më poshtë i keni disa nga këshillat kryesore për të arritur sa më shpejtë te blerësi.

Pika 1: Fotografia e parë

Që një veturë të arrijë vëmendjen e duhur rëndësi të veçantë duhet ti kushtojmë fotografisë kryesore (foto e parë). Në fotografinë kryesore mundohni ta paraqitni veturën si një bishë të vërtetë, nuk ka rëndësi a vendosni që interierin apo eskterierin ta postoni si fotografi të parë, me rëndësi është që fotografia duhet të jetë pothuajse perfekte.

Pika 2: Përshkrimi

Bëjeni të pamundurën që ta pershkruani sa më mirë veturën tuaj. Tregojeni çdo detaj, duke filluar nga pjesa e jashtme deri tek sistemet më komplekse të veturës. Nëse e shkruani që vetura është full ekstra pa treguar detajet, të jeni të sigurtë që vetura juaj nuk do ta marrë vëmendjen që e meriton.

Pika 3: Çmimi

Ka raste që çmimi merr vëmendje më shumë se dy pikat që i cekëm më lartë. Nëse shitjen e veturës e keni emergjente, është mirë që çmimin ta vendosni më të ulët. Zakonisht çmimet e ulta janë fikse dhe nuk kanë mundësi manovrimi me çmim. Cmimi bombastik e tregon efektin më shpejtë!

Mbajeni Mend!

Mos shkruani opsione të veturës që vetura nuk i posedon! Ligji i shitjes e ndalon rreptësisht përshkrimin e pavërtetë! Mos harroni që pas shikimit të postimit çdo blerës vjen dhe takohet drejtpërdrejtë me ty. Nëse blerësi e vërteton që vetura nuk është si në përshkrim, automatikisht vullneti për ta blerë veturën ulet, si dhe çmimin qe ta ofron do të jetë në disavantazhin tënd si shitës! Pra gjëja kryesore është që përshkrimi i veturës të jetë real, dhe çmimi të jetë i arsyeshëm për tregun që e ofron.

Të gjitha të drejtat e rezervuara nga www.veturaneshitje.com

Shpërndaje:

Veturat në shitje