Policia na rikujton: Nga kjo datë pajisjet dimërore të obliguara për të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion


Policia na rikujton: Nga kjo datë pajisjet dimërore të obliguara për të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion

Permes nje postimi ne faqen zyrtare, Policia e Kosoves na e rikujton se nga data 15 Nentor deri me 15 Mars pajisjet dimërore janë të obliguara për të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion.

Pajisjet dimërore janë të obliguara me ligj përmes udhëzimit administrativ për pajisje dimërore i cili specifikon pajisjet për automjete të udhëtarëve dhe mjeteve transportuese deri në 3.5 tonë:

  • Goma të dimrit në të gjitha rrotat ose goma verore me thellësi 4mm dhe ne zinxhirët e borës të vendosura në rrotat tërheqëse 
  • Goma e dimrit të jenë të shënuara M+S, MS, M&S ose shenjë e njejtë nga prodhuesi
  • Gomat me gozhda nuk janë të lejuara të përdorën

 

Shpërndaje:

Veturat në shitje