Perfundon peticioni kundër vendimit të BQK-së për rritjen e tarifave të sigurimit


Perfundon peticioni kundër vendimit të BQK-së për rritjen e tarifave të sigurimit

NOV 25, 2019 — Njoftim,
Ju njoftojmë që peticioni i inicuar nga veturaneshitje.com për anulimin e ngritjes së çmimeve të sigurimeve nuk e ka arritur numrin e duhur për dorëzim në BQK dhe si i tillë nuk do të dorezohet.

Ne e falenderojmë secilin që ka marrë mundin e nënshkrimit të këtij peticioni!
Gjithashtu ju njoftojmë se iniciativat tjera do të vazhdohen vetem nëse ka kordinim në mes të të gjitha grupeve që kanë marrë nisma në drejtim të ndaljes së rritjes së çmimeve. Iniciativat vetjake, sidomos ato që kanë ndodhur në momentet e fundit, vetëm sa e kanë hutuar qytetarin.

Sido që të jetë, mbesim me shpresë që vendimi do të anulohet!

Shpërndaje:

Veturat në shitje