Kia bëhet prodhuesi i katërt më i madh


Kia bëhet prodhuesi i katërt më i madh

Disa muaj pas hyrjes në tregun indian, prodhuesi korean Kia tashmë ka lënë gjurmë me modelin Seltos SUV. Në muajin Tetor, brendi arriti të mbizotërojë ndaj disa prej  prej “old timers” të rimodeluar nga kompanitë tjera pikërisht në kohën kur të gjitha kompanitë shënuan rënie të shitjeve në tregun e automjeteve. Duke vazhduar ritmin e njejtë edhe në Nëntor, kompania u ngrit në mesin e 5 prodhuesve më të mëdhenj në vend.

Muajin e kaluar, kompania arriti të shesë 14,005 automjete të modelit Seltos SUV në Indi, duke u renditur prapa Maruti Suzuki, Hyundai dhe Mahindra, ndërsa në Tetor, kompania kishte arritur të shesë rreth 12.800 njësi të Seltos. Makina vjen e pajisur me ‘UVO connect’, një teknologji  e e cila ofron një sërë lehtësish dhe veçorish të sigurisë.

UVO mburret me 37 karakteristika inteligjente në pesë kategori : navigim, siguri, menaxhim i automjeteve, kontroll nga largësia dhe komoditet, veçori këto të cilat përdoruesit do t’i kenë falas gjatë tri viteve të para.

Shpërndaje:

Veturat në shitje