Disa gabime që i bëjmë gjatë shitjes së veturës


Disa gabime që i bëjmë gjatë shitjes së veturës

Fitoni sa më shumë para nga makina duke i evituar këto gabime që mund t’ju kushtojnë shumë gjatë shitjes së makinës suaj. Një mënyrë e mirë për të kursyer para për të blerë veturë është të nxirrni maksimumin nga shitja e veturës suaj të vjetër.

Fitimi i sa më shumë parave ‘cash’ nga shitja e makinës së vjetër qoftë ndonjë shitësi privat apo ndonjë kompanie, kërkon përgatitje dhe dije.

Gjatë shitjes së veturës, ju mund të bëni gabime në mënyra të ndryshme. Ju mund të investoni  shumë para për ta rregulluar makinën para se ta shisni, ju mund të humbni para duke menduar se makina juaj është më e mirë se të gjitha makinat tjera dhe si rrjedhojë të mos mund ta shisni për shkak të çmimit të lartë, ndërkohë që makinës suaj vazhdimisht i bie vlera si shkak i mosshitjes. Ju po ashtu mund të humbni mjaft para duke mos ditur se sa t’ia vendosni çmimin makinës suaj dhe si të negocioni, apo ju mund ta vendosni në rrezik  veten dhe informacionet personale duke mos i marrë masat e duhura. Pranimi i ofertës së parë, mos leximi i kontratës së shitjes, mos konsiderimi i ndërrimit të veturës, ndikimi nga presioni i blerësit janë vetëm disa nga gabimet tjera i bëjmë gjatë shitjes së veturës

Shpërndaje:

Veturat në shitje