15 veturat më të mira elektrike të vitit 2019


15 veturat më të mira elektrike të vitit 2019

Numri i veturave me model komplet elektrik është duke u rritur gjithmonë e më shumë në treg. Megjithatë disa prej tyre akoma nuk janë shumë praktik ngase nuk ofrojnë mundësi për të bërë rrugë më të gjata, ndërsa disa vetura të tjera janë prezente vetëm në disa tregje të caktuara.

Përgjithësisht, veturat elektrike janë më të shtrenjta se ato me derivate, por janë më ekonomike dhe kushtojnë më pak për t’u mirëmbajtur.

Më poshtë i keni 15 veturat më të mira elektrike për vitin 2019.

15. Fiat 500e

Fiat 500e


14. Honda Clarity Electric

Honda Clarity Electric


13. Nissan Leaf

Nissan-Leaf


12. Tesla Model X

Tesla-Model-X


11. BMW i3

BMW-i3


10. Kia Niro EV

Kia-Niro-EV


9. Volkswagen e-Golf

Volkswagen-e-Golf


8. Hyundai Ioniq Electric

Hyundai-Ioniq-Electric


7. Chevrolet Bolt

Chevrolet-Bolt


6. Audi e-tron

Audi-e-tron


5. Jaguar I-Pace

Jaguar-I-Pace


4.
Hyundai Kona Electric

Hyundai-Kona-Electric


3. Tesla Model 3

Tesla-Model-3


2. Kia Soul EV

Kia-Soul-EV


1. Tesla Model S

Tesla-Model-S

 

Shpërndaje:

Veturat në shitje