Tesla Model X vlerësohet lartë nga Agjencia Evropiane për Siguri


Tesla Model X vlerësohet lartë nga Agjencia Evropiane për Siguri

Prodhuesi i njohur i veturave elektrike, Tesla, së fundi ka bërë të ditur se ka marrë një vlerësim me 5 yje nga 'Programi Evropian i Vlerësimit të Veturave të Reja' (NCAP).

Nga Tesla bëjnë të ditur se e kanë marrë vlerësimin e njëjtë, po aq të mirë sikurse për Model 3.

“Kjo i bën dy modelet e Tesla-s performuesit më të mirë në në këtë vlerësim”, thuhet edhe nga vetë NCAP.

Ndërkohë, çmimi përfshinë informacionet dhe vlerësimin për parandalimin e aksidenteve si dhe sigurinë gjatë aksidenteve.

Shpërndaje:

Veturat në shitje