Veturat më të qeta të vitit 2019


Veturat më të qeta të vitit 2019

Shumë njerëz pëlqejnë gjëra të ndryshme në veturat e tyre, e disave u pëlqen zhurma që vetura e bën.

Pa marrë parasysh nëse është zhurma e motorit, basi i i sistemit ‘surround sound stereo’  apo ndonjë pjese tjetër, makina e zhurmshme për shumëkënd është burim krenarie. Disa të tjerë nuk e duan zhurmën dhe preferojnë që vetura e tyre të jetë e qetë në mënyrë që ta shijojnë në maksimum udhëtimin e tyre të gjatë dhe të relaksohen.

Teknologjia e fundit iu ka mundësuar veturave që të jenë më të qeta se kurrë më parë. Madje prodhuesit përveç që kujdesen për izolimin sa më të mirë të zhurmës së veturës, ata kujdesen edhe për detaje si xhamat special për akustikë dhe opsionet elektronike për uljen e zhurmës, vetëm e vetëm që vozitësit të ndjehen sa më komod e më të qetë.

Ja disa prej veturave më të qeta për vitin që e lamë pas:


Ram 1500

Ram 1500


Lincoln Navigator

Lincoln Navigator


Honda Odyssey

Honda Odyssey


Mercedes-Benz S-Class

Mercedes-Benz S-Class


Chevrolet Traverse

Chevrolet Traverse


Honda CR-V

Honda CR-V


Buick Enclave

Buick Enclave


Audi A8

Audi A8


Mercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz E-Class


Chrysler Pacifica Hybrid

Chrysler Pacifica Hybrid


Genesis G80

Genesis G80


Honda Ridgeline

Honda Ridgeline


Kia K900

Kia K900


Audi Allroad

Audi Allroad


Tesla Model S

Tesla Model S


Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE

 


BMW 7 Series

BMW 7 Series

 

Shpërndaje:

Veturat në shitje