10 veturat e vogla më të mira


10 veturat e vogla më të mira

Gjërat e mira vijnë në paketime të vogla. Segmenti i veturave të vogla ofron disa nga opsionet më të përballueshme financiarisht në treg për ta blerë një veturë.

Ato janë veturat më efikase që mund t’i blini, e po ashtu janë edhe më të lira për t’i siguruar. Të gjitha këto fakte bëjnë që këto vetura mos të jenë shumë të shtrenjta për t’i blerë, por njëkohësisht të mos jenë edhe shumë të shtrenjta për t’i mirëmbajtur.

Sigurisht, nuk është vetëm çmimi arsyeja pse duhet blerë një veturë të vogël. Disa janë më ekonomike për nga shpenzimi i derivateve dhe ndotja më e vogël e ambientit, disa të tjera performojnë më mirë, disa janë më të besueshme e disa të tjera bartin peshë të mjaftueshme edhe pse janë të vogla.

Ja disa prej veturave më të mira të vogla aktualisht:


Honda Fit

Honda Fit


Kia Forte

Kia Forte


Mazda3

Mazda3


Volkswagen GTI

Volkswagen GTI


Toyota Prius

Toyota Prius


Honda Civic

Honda Civic


Hyundai Veloster

Hyundai Veloster


Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

Mini Cooper

Mini-Cooper


Toyota Corolla 

Toyota Corolla

Shpërndaje:

Veturat në shitje