Për herë të parë ne Kosovë, PRISIG mundëson blerjen e sigurimit komplet ONLINE


Për herë të parë ne Kosovë, PRISIG mundëson blerjen e sigurimit komplet ONLINE

Si shkak i pandemisë globale Covid-19, shumë shërbime janë ndalur, jemi të izoluar dhe duhet mbajtur distancë sociale e të dalim sa më pak që është e mundshme gjatë orareve.

Si shkak i kësaj gjendjeje, shumë qytetarë as nuk i kanë siguruar e as regjistruar automjetet e tyre. Të papriturat ndodhin edhe në kohë të mira, edhe në kohë të vështira, ndërsa pa sigurim kostoja e dëmit është përherë e lartë.

Në vidoen më poshtë shikoni se sa lehtë dhe shpejtë mund ta bleni policën e detyrueshme të sigurimit TPL.

Megjithatë, edhe për këtë ka zgjidhje. Sipas organeve kompetente, ju mund të qarkulloni me automjetin tuaj vetëm duke e bërë sigurimin, ndërsa regjistrimin e automjetit ta bëni më vonë.
Për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme, lëvizjes së kufizuar dhe kontrollit të shtuar policor, sigurimi i automjeteve kurrë nuk ka qenë më i rëndësishëm, por në të njëjtën kohë edhe më i lehtë për t’u blerë.

PRISIG tashmë ju mundëson të bëni sigurimin ONLINE me vetëm dy klikime përmes web faqes prisig-ks.com, për më shumë informata mos harroni ta vizitoni web faqen e PRISIG-ut.

Shpërndaje:

Veturat në shitje