Si të bleni policën e sigurimit TPL online në www.prisig-ks.com ?


Si të bleni policën e sigurimit TPL online në www.prisig-ks.com ?

Regjistrohu me një hap të vetëm, dhe atë: kliko opsionin Regjistrohu, duke e plotësuar me të dhënat personale, dhe pas konfirmimit përmes email-it, do të keni llogarinë tuaj My Prisig, përmes së cilës ju do të keni mundësi që të bleni produktet të cilat ne i ofrojmë.

Për të blerë produktin TPL, tek grupi i produkteve Automjet klikoni mbi produktin me mbishkrimin Sigurimi i Automjetit TPL, duke e plotësuar me të dhënat e kërkuara për ju dhe Automjetin tuaj, dhe në fund vazhdoni për kryerjen e pagesës, dhe brenda sekondave polica juaj do të gjenerohet online.

 

Shpërndaje:

Veturat në shitje