Pse shpejtohet drita e sinjalizuesit?


Pse shpejtohet drita e  sinjalizuesit?

Sigurisht, ju mund të dini shumë gjëra për makinat, por ka disa gjëra që ndoshta si keni kuptuar kurrë dhe thjeshtë keni pasur frike apo jeni turpëruar që të pyesni për to.

Një prej tyre është edhe pse shpejtohet drita e sinjalizuesit? Ah, kjo pyetje është rreth dhjetë vjeçare. Kjo ndodhë sepse njëra prej llambave është prishur apo është gati të prishet.

Me teknologjinë digjitale, shpjegimi është paksa më ndryshe, ngase ka të bëjë me mënyrën se si kondensatori ndryshon shkallën e mbushjes dhe të shkarkimit nga shkalla që është përcaktuar fabrikisht.

Rezultati përfundimtar i gjithë kësaj është se kompjuteri automatikisht pulson më shpejtë për t'ju njoftuar se njëra prej llambave është djegur.

Shpërndaje:

Veturat në shitje