Pse duhet përdorur kondicionerin edhe kur është ftohtë?


Pse duhet përdorur kondicionerin edhe kur është ftohtë?

Me përfundimin e verës, shumë prej vozitësve nuk e përdorin më kondicionerin derisa të fillojë të përmirësohet moti gjatë verës së ardhshme.

Edhe nëse moti mund të jetë i ftohtë dhe nuk keni nevojë që kondicioneri të fryjë ftohtë, mos përdorimi i tij për muaj të tërë nuk është ide edhe aq e mirë ngase duke mos u përdorur, ftohësi mund të rrjedhë dhe po ashtu edhe tubat mund të thahen.

Andaj mundohuni që edhe gjatë motit të ftohtë ta përdorni rregullisht kondicionerin për një kohë shumë të shkurtë, vetëm sa për ta vënë në funksion, në mënyrë që të mos dëmtohet. Kjo do t'ju kursejë para dhe kohë nga një prishje që mund të evitohet ngase përdorimi edhe gjatë kohës së ftohtë për kohë të shkurtë, do ta mbajë aktiv kondicionerin duke mundësuar që të mos rrjedhë dhe të mos thahen gypat. 

Shpërndaje:

Veturat në shitje