Provojeni këtë truk nëse vetura juaj nuk ndizet!


Provojeni këtë truk nëse vetura juaj nuk ndizet!

Në këtë kohë ndryshimesh klimatike në gjithë botën, asnjëherë nuk mund ta dini se kur mund të përballeni me një mëngjes të ftohtë në të cilin vetura juaj nuk ndizet në tentimin e parë.

Kjo nuk është arsye për panik, apo nuk do të thotë se në atë ditë duhet të shkoni në punë me transport publik apo taksi. Në vend të kësaj, ndizni dritat e gjata që ta ngrohni baterinë e veturës suaj. Njëkohësisht edhe lëshimi i dritave sinjalizuese apo i radios po ashtu mund të kryejnë punë.

Kjo është mënyra më e mirë për ta ndezur veturën tuaj kur koha ka qenë e ftohtë. Andaj bëni kujdes, nëse vetura juaj nuk ndizet në tentimin e parë, mos provoni ta ndizni me çelës gjatë gjithë kohës sepse do ta harxhoni baterinë e veturës. Në vend të kësaj, pas tentimit të parë të pasuksesshëm, ndizini dritat e gjata, radion apo dritat sinjalizuese për ta ngrohur baterinë e veturës suaj dhe pastaj provoni sërish.

Shpërndaje:

Veturat në shitje