Uleni pasqyrën për ta eliminuar verbimin nga dritat e gjata!


Uleni pasqyrën për ta eliminuar verbimin nga dritat e gjata!

Shumë vozitës ndjehen të frustruar pasi nuk mund ta shikojnë pasqyren kur vozitësit tjerë prapa tyre i përdorin dritat e gjata të cilat janë verbuese për vozitësit që ndodhen përpara.

Por shumë prej vozitësve nuk e dinë se edhe pasqyret e thjeshta standarde i kanë dy mënyra funksionimi: për ditën dhe për natën në mënyrë që të eliminohet verbimi nga dritat e gjata të vozitësve që ndodhen prapa jush.

E tëra që duhet të bëni është që vetëm ta ulni këndin e pasqyres poshtë (përmes pullës që ndodhet poshtë pasqyres) dhe kështu do ta eliminoni reflektimin verbues të dritave të gjata, ndërkohë që ende do të jeni në gjendje që përmes pasqyres ta shikoni pamjen dhe rrugën prapa jush.  

Pasqyra

Shpërndaje:

Veturat në shitje