Veturat familjare me më shumë hapësirë në vitin 2020


Veturat familjare me më shumë hapësirë në vitin 2020

Nëse keni familjarë që rregullisht e përdorin veturën tuaj për nevojat e tyre, sigurisht jeni më se të vetëdijshëm që juve ju duhet një veturë me sa më shumë hapësirë që të jetë e mundur.

Sidomos kjo është shumë e nevojshme në udhëtime të gjata, por edhe për përditshmëri, nevojat familjare kërkojnë hapësirë më të madhe në veturë për gjëra të mëdha si çantat e shpinës apo të udhëtimit, pajisjet sportive, karroca, gjërat ushqimore apo edhe ftohësi.  

Më poshtë po ju sjellim disa nga veturat, mini furgonët dhe SUV që jo vetëm ofrojnë më shumë ulëse, por edhe komoditet dhe hapësirë më të madhe për gjësende të ndryshme për nevojat familjare, duke përfshirë edhe portet për USB, mbajtëse gotash e shumë tipare të tjera.   

10. Honda Odyssey


9. Hyundai Santa Fe


8. Nissan Armada


7.
Toyota Highlander


6. Kia Sedona


5. Lincoln Continental


4. Infiniti QX60


3. Nissan Pathfinder


2. Kia Telluride


1-Hyundai Palisade

Shpërndaje:

Veturat në shitje