Vozitja me shpejtësi në pengesat rrugore


Vozitja me shpejtësi  në pengesat rrugore

Pa dyshim, vendosja e pengesave në rrugë bëhet për ta ulur shpejtësinë dhe për t’i mbajtur të sigurt edhe këmbësorët edhe vozitësit. Por jo të gjithë vozitësit janë të kujdesshëm dhe shumë prej tyre kalojnë mbi këto pengesa me shpejtësi të konsiderueshme.

Sikurse vozitja në gropa të mbushura me ujë, edhe vozitja me shpejtësi në pengesat rrugore mund t’i shkaktojë mjaft probleme veturës suaj.  Kalimi me shpejtësi mbi pengesat rrugore mund të bëjnë që ta godisni pengesën me pjesën e poshtme të makinës, veçanërisht nëse makina juaj është e ulët, me ç’rast komponentet dhe pjesët në anën e poshtme të veturës mund të pësojnë dëmtime serioze.

Të gjitha këto dëme të panevojshme mund të evitohen vetëm me pak durim, që ta ulni shpejtësinë dhe të kaloni ngadalë dhe me kujdes mbi pengesat e rrugës.

Shpërndaje:

Veturat në shitje