Brendet më të shpërblyera gjatë viteve 2010


Brendet më të shpërblyera gjatë viteve 2010

Fillimi i një dekade të re shënon një kohë të përsosur për të njohur brendet më të mira performuese gjatë 10 viteve të kaluara.

Gjatë viteve 2010, ekipi i ‘Best Cars’ në ‘U.S. News & World Report’ themeloi çmime të shumta për veturat më të mira në kategori të ndryshme.

Fillimisht në vitin 2009 ishte krijuar çmimi për veturat më të mira për vlerën (Best Cars for Moeny), veturat më të mira për familje (Best Cars for Famillies) më 2011, veturat më të mira për të rinjtë (Best Cars for Teens) dhe veturat më të mira hibride (Best Hybrid Awards) më 2016, respektivisht 2018.

Më poshtë po ju sjellim një listë me 10 brendet më të shpërblyera dhe modelin e tyre më të shpërblyer.

10. Buick – shpërblimet: 16
Veturat më të shpërblyera: Verano dhe Regal - 5 shpërblime


9. Mazda – shpërblimet: 19
Veturat më të shpërblyera: MX-5 Miata dhe Mazda3 - 4 shpërblime


8. Acura – shpërblimet: 19
Vetura më e shpërblyer: MDX - 8 shpërblime


7.  Hyundai – shpërblimet: 22
Vetura më e shpërblyer: Santa Fe - 4 shpërblime


6. Kia - shpërblimet: 23
Vetura më e shpërblyer: Soul - 9 shpërblime


5. Lexus - shpërblimet: 29
Vetura më e shpërblyer: RX 350 - 13 shpërblime


4. Chevrolet - shpërblimet: 40
Veturat më të shpërblyera: Impala & Traverse - 7 shpërblime


3. Ford - shpërblimet: 45
Vetura më e shpërblyer: Fusion Hybrid - 9 shpërblime


2. Toyota - shpërblimet: 56
Vetura më e shpërblyer: Camry - 10 shpërblime


1. Honda - shpërblimet: 63
Vetura më e shpërblyer: Fit - 17 shpërblime

 

Shpërndaje:

Veturat në shitje