Lamborghini mbi ujë: Tecnomar 63, jahti me 4,000 kuaj fuqi (FOTO)


Lamborghini mbi ujë: Tecnomar 63, jahti me 4,000 kuaj fuqi (FOTO)

Gjigandi prodhues i super veturave, Lamborghini, duke se do të tentoj e ta pushtoj dhe ta transformoj edhe botën e luksit ujor. Së fundmi, së bashku me The Italian Sea Group, Lamborghni kanë prezantuar modelin e super jahtit Tecnomar i cili do të jetë version i limituar.

Tecnomar përbëhet nga dy motor 24.2l V12 Diesel, të prodhuar nga MAN, të cilët së bashku prodhojnë 4,000 kuaj fuqi, të cilat i mundësojnë kësaj bishe të bukur të arrij shpejtësi maksimale prej 60 nyjesh, e përafërt me 110 km\h.

Sikurse edhe veturat trupi i Tecnomar është i ndërtuar nga materiali i fort fibër karboni, ku edhe dizajni i kabinës së kapitenit (vozitësit) është i dizajnuar të ngjasoj me veturat e Lamborghini, timoni, speedometri, ulësja e deri në detaje ku butoni i ndezjes së motorit është identik me atë të veturave.

Tecnomar do të kushtoj rreth 3 milion dollarë, dhe duket si me poshte.

Shpërndaje:

Veturat në shitje