Bugatti La Voiture Noire unik është më në fund gati


Bugatti La Voiture Noire unik është më në fund gati

Në vitin 2019, Bugatti njoftoi një hiper veturë të re unike të quajtur La Voiture Noire me vlerë 18 milion euro, dhe tani është përfundimisht gati.

Që nga zbulimi, La Voiture Noire ka qenë një temë interesante për dashamiret e veturave. Bugatti e publikoj atë në fundin vitit te kaluar dhe lëshoi ​​një promovues muajin e kaluar, tani klienti i saj mund të jetë i lumtur sepse makina përfundimisht përfundoi.

Presidenti i Bugatti Stephan Winkelmann është shumë krenar për bishen e re.

"Duke përfunduar punën në modelin La Voiture Noire, ne kemi treguar edhe një herë se na pëlqen të zhvillojmë makinat më të sofistikuara hiper sportive në botë", tha Winkelmann.

Trupi është bërë nga fibra karboni, dhe makina u emërua pas modelit Type 57 SC Atlantic i njohur gjithashtu si La Voiture Noire, i cili i përkiste Jean Bugatti, djali i Ettore Bugatti.

Shpërndaje:

Veturat në shitje