Brabus zhvillon modelin me 800PS per Mercedes-AMG GLS 63


Brabus zhvillon modelin me 800PS per Mercedes-AMG GLS 63

Për ata që mendojnë se Mercedes-AMG GLS 63 me një motor V8 dhe 611 kf është "i ngadaltë dhe shumë diskret" dhe Mercedes-Maybach GLS 600 i kromuar është shumë verbues, Brabus ka një zgjidhje.

Brabus 800 është një version i Mercedes-AMG GLS 63 me motor 4.0-litër twin-turbo V8 i të cili eshte i kombinuar me teknologji të butë hibride dhe zhvillon 800 kuaj fuqi.

SUV i fuqishëm arrinë shpejtesinë nga 0 në 100 km / orë në 3.8 sekonda, i cili është me të vërtetë mbresëlënës sepse është një automjet me shtatë ulëse dhe me peshë 2.6 ton. Shpejtësia maksimale është 280 km / orë.

Pjesa e jashtme është modifikuar në stilin Brabus, ka një ndarës të ri përpara karboni, zgjerime të mbrojtësve dhe marrje shtesë të ajrit. Brabus ka përgatitur një sërë rrotash masive 24 inç që vijnë me goma të profilit të ulët Continental.

GLS u ul gjithashtu me 25 mm dhe iu dha një njësi e re e kontrollit të pezullimit të ajrit. Beenshtë ka te instaluar një sistem i ri shter çeliku inox me krahë, i cili mundëson zgjedhjen e modaliteteve "Sport" dhe "Coming Home" me prekjen e një butoni.

Brendësia është e veshur me lëkurë të butë dhe është e zbukuruar me shumë detaje karboni dhe fletë të reja alumini për të ndryshuar ingranazhin e transmisionit automatik me nëntë shpejtësi.

Shpërndaje:

Veturat në shitje