Projekti i fundit i Startech bazohet në Land Rover Defender të ri


Projekti i fundit i Startech bazohet në Land Rover Defender të ri

Kompania gjermane Brabus fitoi famë duke rregulluar dhe modifikuar modele të ndryshme të Mercedes-Benz, ne anen tjeter ekziston edhe nje kompani qe merret me njejten gje - Startech.

Projekti i fundit i Startech bazohet në Land Rover Defender të ri, exteriori i të cilit është dizajnuar në dy ngjyra, të bardhë dhe të zi, me mbizotërim të bardhë, ndërsa shtyllat dhe çatia janë të zeza. Ndryshimet më të mëdha janë të dukshme ne pjesen mbara ku Startech hoqi rrotën rezervë për një pamje më elegante. Ekziston një flamur monokrom britanik, por është e mundur të merrni një flamur me ngjyrë për një tarifë shtesë.

Startech ka përgatitur gjithashtu një komplet delikat të trupit për Defender 90, dhe brenda ju mund të merrni pedale alumini dhe mbështetëse këmbësh, si dhe dyshekë të veçantë për dysheme.

Klientët mund të zgjedhin nga një gamë e gjerë ngjyrash, modelesh tapicerish dhe lëkur.

Shpërndaje:

Veturat në shitje