Kështu duket një Porsche Taycan pas modifikimit nga Mansory


Kështu duket një Porsche Taycan pas modifikimit nga Mansory

Mansory është përsëri në qendër të vëmendjes, dhe këtë herë arsyeja është modifikimet në Porsche's Taycan.

Mansory shpesh e ekzagjeron në punën e tyre, por këtë herë nuk është kështu. Taycan ka pësuar modifikime mjaft modeste, por vetëm një qasje e tillë është një kombinim fitues në rastin e kësaj super veture elektrike.

Mansory përdori shumë fibra karboni si standard, ndarësi i përparmë është i përforcuar me karbon të farkëtuar dhe i njëjti material gjendet rreth dritave dhe hapjes së gjerë në hundën e Taycan. Gjithashtu, pragjet janë bërë nga ky material, si dhe difuzori i pasmë, spoiler i vogël i perparem, mbulesat e dyerve dhe pasqyrat anësore.

Mansory ka përgatitur një seri të re prej rrotash  Y.5 me 22 inç, dhe ato të pasme janë pak më të gjera. Krahët e hollë ndihmojnë në ftohjen e frenave që kanë mbetur të njëjtat, por me kalibrat e frenave në ngjyrën e dëshiruar nga klienti.

Mansory nuk ka lëshuar shumë detaje të brendshme, por akorduesi dihet se ofron detaje prej lëkure dhe karboni, si dhe rrota të veçanta drejtuese dhe pllaka pragu.

Shpërndaje:

Veturat në shitje