Mercedes-AMG prezanton një edicion të ridizajnuar të veturës GT 4-Door Coupé


Mercedes-AMG prezanton një edicion të ridizajnuar të veturës GT 4-Door Coupé

Ndër risitë e përgatitura nga Mercedes-AMG për ridizenjuar GT 4-Door Coupé është opsioni me pesë persona.

Tre vjet pas premierës së tij, ka ardhur një edicion i rifreskuar i sedanit sportiv Mercedes AMG GT 4-Door Coupé, duke sjellë me vete disa ngjyra të reja të karocerise, kombinime të reja të ngjyrave të interiorit, një timon të ndryshëm shumëfunksional dhe një mundësi që përfshin tre vende në ulësen mbra.

Ngjyra e re e kuqe metalike (Rubellite Red) është opsionale me paketën Manufaktur Exclusive Edition dhe rrotat e aliazhit 21 inç specifik të AMG.

Timoni i ngrohur mund të jetë i veshur me lëkurë ose Alcantara, dhe pjesa e brendshme me tapiceri lëkure ofrohet në disa kombinime të reja me dy ngjyra.

Në AMG theksojnë se pezullimi adaptiv i rikalibruar që do të jetë i disponueshëm në kombinim me opsionet më të fuqishme të veturës V8 do të ofrojë një nivel më të lartë komoditeti në programin e punës Comfort dhe trajtim edhe më të mirë në programet e punës Sport dhe Sport Plus. Si kujtesë, motori zhvilloi 639 kf dhe 900 Nm çift rrotullues në edicionin më të fuqishëm para ridizajnimit dhe siguroi që vetura nga 0 në 100 km / h të arrinte në 3.2 sekonda dhe të zhvillonte 315 km / h.

Versionet më të dobëta dhe në edicionin e ridizajnuar janë mundësuar nga një motor benzinë ​​me tre cilindra 6 cilindra turbo që zhvillon 367 kf dhe 500 Nm çift rrotullues maksimal në GT 43, i cili është i mjaftueshëm për 270 km / orë dhe përshpejtimin nga 0 në 100 km / orë për 4,9 sekonda. Në versionin GT 53, motori ka 435 kf dhe 520 Nm, kështu që 53 nga vendi në "njëqind" arrin për 4,5 sekonda dhe zhvillon 285 km / orë.

Shpërndaje:

Veturat në shitje