Për Brabus 900 Rocket Edition duhet t'i ndani 571,270 EUR


Për Brabus 900 Rocket Edition duhet t'i ndani 571,270 EUR

Krijimi i fundit nga seria Rocket Edition e Brabus bazohet në Mercedes G-Class dhe mundësohet nga një motor që zhvillon 900 kf dhe 1,050 Nm çift rrotullues maksimal.

Pas serisë Brabus, të quajtur kolektivisht Rocket Edition, janë gjithnjë edicionet më të fuqishme dhe më të shpejta të modeleve të rafinuara të Mercedes, të cilat Bottrop zakonisht i ofron në seri të vogla, edhe modeli më i fundit nga klubi më i shpejtë i Brabus bazohet në atë të Mercedesit aktual i Klasës G. G63.

Në Bottrop nuk janë modest kur thonë se Brabus 900 Rocket Edition është G-Class më i fuqishëm aktualisht i disponueshëm, pasi "kutia" e tyre bubulluese mundësohet nga një motor biturbo V8 4.5 litërsh i rafinuar dhe që zhvillon 900 kuaj fuqi dhe (për shkak të shëndetit të transmetimit) të kufizuar në mënyrë elektronike në 1,050 Nm çift rrotullues maksimal.

Një total prej 25 klientësh që janë të gatshëm të shpenzojnë më shumë se gjysmë milioni euro do të shkojnë në shtëpi me G-Class, i cili arrin nga 0 në 100 km / orë në 3.7 sekonda dhe (për shkak të gomave 24 inç) zhvillohet një elektronikisht i kufizuar 280 km / orë.

Fotot tregojnë më së miri se sa punë është bërë në karrocerinë dhe në kabinën e një prej veturave më të mira jashtë rrugës të të gjitha kohërave, e cila në Brabus, me sa duket, e përgatiti atë për të bërë më të mirën në asfalt.

Shpërndaje:

Veturat në shitje