Kështu duket Audi RS3 i ri


Kështu duket Audi RS3 i ri

Një gjeneratë e re e modelit RS3 të Audi është në ardhje e sipër. Pamja e saj u zbulua falë fotove që "rrjedhën" në Gjermani.

Audi RS3 i ri do të jetë më i miri dhe më i fuqishmi deri më tani, dhe do të ketë gjithashtu një modalitet lëvizjeje që kanë shumë vetura më të reja me të gjitha rrotat. Ende është në pritje të prezantimit zyrtar dhe informacionit teknik nga Audi sepse deri më tani janë publikuar vetem foto.

Burimi origjinal i fotove nuk dihet, por ka shumë të ngjarë të jenë të besueshme. Ato tregojnë se RS3 në mbrojtëset e përparme ka hapje ventilimi të modeluara në e-tron GT, dhe ngjyra jeshile është mjaft tërheqëse. Duket se modeli në foto është i pajisur me paketën Black Optics, kështu që pasqyrat anësore, spoiler në kapakun e bagazhit, elementët e grilës së radiatorit dhe detaje të tjera janë pikturuar me të zezë me shkëlqim. Nënshkrimi i dritës së dritave të ditës, i cili është specifik për modelin RS3, është qartë i dukshëm në foto.

Gjithashtu, mund të shihet një dizajn i ri i buzës, si dhe pincë masive të frenave. Kulmi është i zi, dhe ka një element të rremë "të rremë" në pjesën e pasme. Skajet ovale të tubave të shkarkimit janë pjesë e një shpërndarësi masiv "të rremë".

Brenda, ka një ekran të personalizueshëm informacioni dixhital të shoferit me lexime për forcën G, shpërndarjen e çift rrotullues dhe mënyra të ndryshme drejtimi.

Audi i ri RS3 debuton zyrtarisht në 19 korrik.

Burimi i te gjitha fotove: topgear.com

Shpërndaje:

Veturat në shitje