Manhart modifikon Land Rover Defender në 512 hp


Manhart modifikon Land Rover Defender në 512 hp

Pronarët e Land Rover Defender që duan më shumë energji mund t'i drejtohen akorduesit gjerman Manhart.

Ekspertët e Manhart ishin në gjendje të nxirrnin 512 kf dhe 710 Nm çift rrotullues nga një motor standard me 3.0 litra turbo.

Me kërkesën e klientit, do të instalohen frena të reja, një sistem shkarkimi çelik inox dhe një modul i ri i pezullimit të ajrit që ul Defender me 30 mm. Ka edhe rrota masive 24 inç dhe është e mundur një set 22 inç që Manhart thotë se është më i përshtatshëm për ngarje jashtë rrugës.

Brendësia është e veshur me lëkurë dhe Alcantara, dhe sediljet sportive Recaro opsionale janë në dispozicion në vend të sediljeve standarde të përparme.

Shpërndaje:

Veturat në shitje