Porsche zbulon Cayenne Turbo GT: 640 kf me 300 km / orë


Porsche zbulon Cayenne Turbo GT: 640 kf me 300 km / orë

Cayenne më e shpejtë deri më tani ka treguar tashmë potencialin e saj në Nürburgring Nordschleife në shtatë minuta dhe 38.9 sekonda, duke e bërë atë lider në kategorinë SUV.

Porsche do të ofrojë Cayenne Turbo GT vetëm në kombinim me trupin Coupé, i cili ofron një qendër më të ulët graviteti krahasuar me trupin standard, dhe Cayenne më e shpejtë deri më tani është mundësuar nga një motor 4-litër V8 i modifikuar me 640 kf dhe 850 Nm i çift rrotullues i ndihmuar nga dy turbo.

Një transmetim automatik i modifikuar me 8 shpejtësi është i ngarkuar me transmetimin e energjisë në të dy boshtet, i cili shkon nga një ingranazh në tjetrin edhe më shpejt, dhe potenciali i përmendur i motorit është i mjaftueshëm për të përshpejtuar nga 0 në 100 km / h në 3.3 sekonda dhe 300 km / h.

Me një pezullim adaptiv (së bashku me komponentët e rinj të trupit) të akorduar në mënyrë optimale për entuziastët në kthesë, Cayenne Turbo GT mbledh në rrota 22 inç me goma P Zero Corsa të zhvilluara ekskluzivisht nga Pirelli për këtë model, dyshemeja e të cilit krahasohet me standardin Cayenne Turbo është më afër në tokë me një shtesë prej 17 milimetrash.

Frenat karboni-qeramike me diametra disk 440 mm (përpara) dhe 410 mm (prapa) sigurojnë ndalje efikase, dhe me sistemin e ri të shkarkimit të titanit, pesha e makinës është zvogëluar me 18,14 kilogramë.

Cayenne më e shpejtë dhe më e menaxhueshme deri më tani duhet të arrijë në dyqanet evropiane në shtator.

Shpërndaje:

Veturat në shitje