FIAT ka prezantuar dy modele që janë frymëzuar nga lundrimi


FIAT ka prezantuar dy modele që janë frymëzuar nga lundrimi

Pas emrit Yachting Collector's Edition janë modelet 500C dhe 500X të FIAT, të cilat duhet të shoqërohen me verën, detin dhe lundrimin me ngjyrën e trupit të tyre dhe disa detaje.

 

Me një botim të ri special të frymëzuar nga deti dhe lundrimi, crossover i FIAT 500X, ndër të tjera, mori një çati të butë të palosshme që funksionon në mënyrë elektrike që u ofron pasagjerëve më shumë ajër dhe qiell të hapur krahasuar me opsionin e ofruar nga një çati panoramike prej xhami, dhe në Torino theksoj që trupi i makinës me një çati të butë nuk ka humbur në forcën strukturore.

Pjesa e jashtme e Yachting FIAT 500X njihet nga ngjyra blu e trupit që u përdor gjithashtu në rrotat speciale të aliazhit 18 inç.

Alumini i krehur u zgjodh për shtëpitë e pasqyrave dhe dorezat e dyerve, dhe përveç shiritave të fildishtë që shtrihen nën vijën e xhamit, ka shenja të pashmangshme të edicionit special me të cilat sofër ka gjetur vendin e saj në kabinën e ndritshme.

Sipas një recete të ngjashme, u bë një model më i vogël 500C Yachting, i cili është montuar në rrota aliazhe me dy ngjyra 16 inç dhe është pikturuar në një hije blu pak më të ndryshme, dhe është interesante që 500 kopjet e para do të shiten në Itali , Franca, Gjermania, Zvicra dhe Spanja. Ato gjithashtu duhet të mbajnë shenjat e vendit në të cilin janë dorëzuar.

Shpërndaje:

Veturat në shitje