BMW M5 i vitit 1991 nuk u shit për as 50,000 dollarë


BMW M5 i vitit 1991 nuk u shit për as 50,000 dollarë

BMW M5 i vitit 1991 u dha në ankand, por çmimi rezervë nuk u arrit.

E34 BMW M5 ishte gjenerata e fundit e sedanit legjendar sportiv të bërë me dorë. Tridhjetë vjet më vonë, duket ende mirë dhe ofertat në ankand arritën në 50,100 dollarë. Sidoqoftë, kjo shifër nuk ka arritur çmimin rezervë, kështu që nuk ka asgjë nga shitja deri më tani.

Edhe pse është prodhuar në 1991, makina ka përshkuar vetëm 10,031 km dhe është në gjendje pothuajse perfekte. Ky M5 është importuar në SHBA nga Italia, që do të thotë se ka një dizajn, motor dhe brendësi të specifikimeve Evropiane.

Trupi është ngjyrosur në blu të bukur metalike Mauritius, dhe makina ka fellne Style 20. Brendësia është e veshur me lëkurë të zezë e cila është në gjendje fantastike.

Makina është mundësuar nga një S38B36 3.6-litra në linjë gjashtë që zhvillon 311 kf dhe 360 ​​Nm çift rrotullues, dhe kjo fuqi transmetohet në rrotat e pasme përmes një transmetimi manual me pesë shpejtësi. Kur u largua nga fabrika, M5 përshpejtoi nga 0 në 100 km / orë për 6.3 sekonda, duke arritur një shpejtësi maksimale prej 250 km / orë.

Shpërndaje:

Veturat në shitje