BMW X5, X6 dhe X7 me versione speciale


BMW X5, X6 dhe X7 me versione speciale

Trioja më e fuqishme SUV BMW ka marrë versione speciale që sjellin ngjyra unike të trupit, modelin dhe aksesorët.

X5 dhe X6 morën modele të edicionit Black Vermillion dhe u ngjyrosen në të zezë të ngrirë me detaje të kuqe dhe ata morën një grilë të përparme të ridizajnuar me grila të kuqe, rrota aliazh 22 inç ekskluzive dhe një sistem shkarkimi M Sport. Ekzistojnë gjithashtu detaje të shkëlqyera të jashtme Shadowline, pileta të kuqe frenash M Sport dhe drita me teknologjinë lazer të BMW.

Brendësia është e veshur me lëkurë të zezë, ndërsa kontrasti bëhet nga detajet e kuqe në sediljet e pasme dhe dyshekët e dyshemesë. Në pjesën e përparme ka vende më të rehatshme, si dhe xhami që mbron nga dielli. Qielli është i mbuluar me Alcantara.

X7 M50i është një model i veçantë i kufizuar i quajtur Frozen Black Edition. Ashtu si në rastin e paketës Black Vermillion, ekziston Frozen Black, rrota aliazhi të lehta me peshë të zezë, 22 inç, sistemi i shkarkimit me lazer M Sport, qelqi mbrojtës nga dielli, detajet e jashtme Shadowline dhe aparatet e frenave M Sport. Ndryshimet e brendshme janë bërë, qielli është i veshur me susta në Alcantara si me Black Vermillion, por paketat e rehatisë dhe teknologjisë, si dhe një çati panoramike, janë ende opsione shtesë.

Prodhimi fillon më vonë këtë vit.

Shpërndaje:

Veturat në shitje