Opel ka prezantuar Astra-n e re, së shpejti edhe me version karavan


Opel ka prezantuar Astra-n e re, së shpejti edhe me version karavan

Kandidati i segmentit C të Opel do të ofrohet me motorë dizel dhe benzinë, por edhe me dy kombinime hibride plug-in.

Brezi i ri Opel Astra ndan platformën dhe mekanikën me gjeneratën e re të prezantuar kohët e fundit të modelit 308 të Peugeot, dhe me kandidatin e ri në Evropë segmentin ende të dashur C në Rüsselsheim, këtë herë ata po llogarisin në një pjesë të madhe të tortës së tregut.

Trupi i Astra-s së re është 51 milimetra më i gjerë dhe pak më i gjatë se gjenerata e mëparshme (katër milimetra) dhe falë një daljeje më të vogël mbi boshtin e përparmë, boshti i rrotave është rritur me 13 milimetra, gjë që do të ndihet më së miri nga sedilja e pasme udhëtarët.

Pas trupit të ri, detajet e së cilës të kujtojnë zgjidhjet e ofruara nga Opel me gjeneratën e re të modeleve të kryqëzuara Mokka, qëndron një kabinë pasagjerësh e dizajnuar rishtazi, në të cilën dy ekrane 10 inç dominojnë përpara shoferit dhe pasagjerit dhe butonat konvencional ruhen për funksione të caktuara.

Gjenerata e fundit e Astra, e cila do të mundësohet nga motorë me djegie të brendshme, do të ofrohet me motorë benzinë ​​dhe naftë në intervalin e fuqisë nga 110 në 225 kf, dhe për herë të parë, klientët do të mund të llogarisin në dy plug opsionet hibride. Në varësi të kutisë së lëvizjes, do të ngarkohet një kambio automatike me 6 shpejtësi ose 8 shpejtësi.

Opel tashmë ka konfirmuar që gjenerata e gjashtë Astra së shpejti do të ofrohet në një version edhe më praktik të trupit të stacioneve, dhe klientët e parë në Astra të ri duhet të ulen në fillim të vitit të ardhshëm.

Shpërndaje:

Veturat në shitje