KIA ka prezantuar një edicion të ridizajnuar të modelit Ceed


KIA ka prezantuar një edicion të ridizajnuar të modelit Ceed

KIA do të ofrojë një edicion të rifreskuar të një prej modeleve të saj më të shitura në Evropë me të tre versionet e trupit.

Një nga bestsellerët evropianë të KIA-s iu nënshtrua një trajtimi "shtrëngimi të rrudhave", pas së cilës ai duhet të mbetet ndër modelet më të shitura nga segmenti i njohur C, dhe kompania e makinave të Koresë së Jugut njoftoi se Ceed i rishikuar në të tre format e trupit do të jetë në dispozicion për klientët në Evropë. në tremujorin e katërt.

Prodhimi i Ceed-it të rifreskuar do të fillojë muajin tjetër në fabrikën e KIA-s në Sllovaki dhe është i njohur nga jashtë nga një grilë tjetër radiatori e rrethuar nga ambiente të lehta LED të dizajnuara rishtas. Përveç paketave më të pasura të pajisjeve GT-Line dhe GT, shtëpitë e reja LED të dritave të pasme janë dizajnuar në mënyrë interesante. Parakolpët gjithashtu janë ridizajnuar dhe midis risive janë katër ngjyra të reja të trupit dhe rrota aliazh 17 dhe 18 inç të sapo dizajnuara.

Ndryshimet e kabinës përfshijnë tre opsione të reja ngjyrash / veshjesh, dhe madje edhe me Ceedin e ridizenjuar, klientët mund të mbështeten në një panel instrument dixhital 12.3 inç dhe një ekran 10.25 inç për menaxhimin e një sistemi multimedial që është i pajtueshëm me makinën Apple CarPlay dhe Android A.

Motori bazë në ofertë mbetet motori i famshëm litër me tre cilindra turbo me benzinë ​​që zhvillon 120 kf dhe ndihmohet nga teknologjia e butë hibride 48 volt. Një transmetim automatik me 7 shpejtësi me dy tufa është përgjegjës për transmetimin e energjisë në boshtin e përparmë. I njëjti konfigurim i motorit do të ofrohet në kombinim me gazin (LPG), dhe fuqia maksimale në këtë rast është 100 kf.

Motorët më të fuqishëm me benzinë ​​1.5 dhe 1.6 litërsh me turbocharged ofrojnë 160 dhe 204 kf, dhe historia gjithashtu përfshin motorin ekonomik 1.6 litërsh me katër cilindra tubodiesel që zhvillon 136 kf. Kamionçina Ceed gjithashtu ofron një motor elektrik hibrid plug-in i përbërë nga një motor benzinë ​​me ndihmën elektrike 1.6 litërsh. Fuqia e kombinuar është 141 kf dhe 265 Nm çift rrotullues, dhe kapaciteti i baterisë (8.9 kWh) është i mjaftueshëm që Ceed-i më praktik të kalojë 58 kilometra pa ndihmën e një motori me djegie të brendshme.

Shpërndaje:

Veturat në shitje