Koenigsegg fillon prodhimin Jesko: Të gjitha veturat e planifikuara tashmë janë shitur


Koenigsegg fillon prodhimin Jesko: Të gjitha veturat e planifikuara tashmë janë shitur

Jesko e pa premierën në formën e një prototipi në 2018 në Motor Show në Gjenevë, është emëruar pas babait të themeluesit të kompanisë suedeze të makinave dhe duhet të marrë titullin e makinës më të shpejtë Koenigsegg.

Përpara fillimit të prodhimit të modelit Jesko, i cili do të bëhet nga specialistët në Koenigsegg në vetëm 125 kopje, kompania suedeze e makinave e kryesuar nga Christian von Koenigsegg publikoi fotot e versionit paraprodhimit, ngjyra portokalli e trupit e të cilit duhet të ngjante me CCX 2006 modeli

Në Koenigsegg, ata thonë se pasardhësi i modelit Agera RS (i cili zhvilloi 458 km / orë) arriti në 531 km / orë në simulator pa ndonjë problem, dhe pas përpjekjeve të shpallura "të drejtpërdrejta", do të dihet nëse amerikani SCC Tuatara makina do të mbetet në krye.listat e makinave më të shpejta që mund të regjistrohen dhe përdoren në rrugët publike.

Deri atëherë, për modelin e fundit Koenigsegg me të cilin ata po mendojnë të thyejnë rekorde të shpejtësisë në gelngelholm, klientët duhej të linin mënjanë të paktën 2.41 milion euro (që është çmimi i modelit pa mundësi shtesë), dhe çmimin për Jesko në Absolut versioni është 3.38 milion euro.

Në këmbim, ai do të marrë një "aeroplan luftarak" për dy persona me një motor 5 litërsh biturbo V8 të vendosur në qendër që në kombinim me karburantin E85 zhvillon 1,624 kf dhe 1,500 Nm çift rrotullues maksimal, i cili shpërndahet në boshtin e pasmë nga 9 Koenigsegg -transmetim automatik i shpejtësisë. Ne jemi duke pritur për rezultatin e përpjekjes për të thyer rekordin aktual të shpejtësisë.

Shpërndaje:

Veturat në shitje