Land Rover ka prezantuar modelin e kufizuar të Defender Trophy Edition


Land Rover ka prezantuar modelin e kufizuar të Defender Trophy Edition

Land Rover ka prezantuar një version të veçantë të modelit Defender për nder të automjeteve legjendare të ekspeditës Camel Trophy.

 

Modeli quhet Defender Trophy Edition dhe sjell një sërë karakteristikash stilistike të frymëzuara nga automjetet klasike jashtë rrugës që garuan midis viteve 1980 dhe 2000.

Të gjithë shembujt janë pikturuar me ngjyrë të verdhë si ish -SUV -at e Camel Trophy, dhe ndryshimi është në logon Camel që ishte në të gjitha dyert e makinave origjinale të konkurrencës.

Land Rover nuk e përdori markën Camel për arsye ligjore, dhe për të anashkaluar problemin, marka britanike krijoi një logo të re për mbrojtësin special.

Edicioni Trophy ka rafte për çati, mbrojtës të baltës, dyshekë gome, një kompresor ajri të integruar, shkallë për hyrje në çati dhe një çikrik opsional.

Modeli special bazohet në specifikimet e Land Rover X-Defender SE, dhe fuqizohet nga një motor benzine 3.0 litërsh me 6 cilindra P400 me turbocharged me teknologji të butë hibride, i cili zhvillon 400 kf dhe 550 Nm çift rrotullues. Fuqia transmetohet në të katër rrotat përmes një transmetimi automatik me tetë shpejtësi, përshpejtimi nga 0 në 100 km / orë zgjat 6.1 sekonda, ndërsa shpejtësia maksimale është 208 km / orë.

Edicioni Land Rover Defender Trophy Edition do të shitet vetëm në Amerikën e Veriut, prodhimi është i kufizuar në 220 njësi, dhe çmimi fillestar është 90,000 dollarë.

Një aventurë jashtë rrugës gjithashtu do të organizohet për klientët.

Shpërndaje:

Veturat në shitje